Byen gøres juleklar

De frivillige på aktivitetscentret er i fuld gang med at gøre den gamle træjulemand klar til at komme op ved Bryggergården.

De frivillige på aktivitetscentret er i fuld gang med at gøre den gamle træjulemand klar til at komme op ved Bryggergården.

der gøres klar til klassisk jul i Fjerritslev, og når man sige klassisk jul, så betyder det, at man præcist kan regne med, at de årelange traditioner, der kendetegner julen i Fjerritslev også vil være dem, man kan møde i år. De frivillige på aktivitetscentret er i fuld gang med at gøre den gamle træjulemand klar til at komme op ved Bryggergården, og de hvide julehuse, der skal stå på Bryggertorvet, har også været under kyndig behandling samme sted. Det hele skal være klart til juletræstænding og Black Friday 25. november, det samme skal byens flotte julebelysning og det store juletræ på Torvet. Derfor kan man også lige nu se, at elektrikerne knokler for at blive færdige med at opsætte, reparere og udskifte de mange lyskæder, der sidder på træerne. I forbindelse med juletræstændingen skal børnene selvfølgelig ikke snydes for julemanden, der traditionen tro vil ankomme på Falcks røde brandbil, og i hele julemåneden kan børnene opleve gammeldags jul på Bryggergården, hvor der vil være mulighed for at lære at flette julehjerter eller kigge på de flotte gamle glansbilleder. Bryggergården vil også danne rammen om den tradition, som Kirsten Kjeldgaard startede i 1962, nemlig servering af Han Herreds nationalret, flæsk med stuvet hvidkål og kanel indtaget med varm hvidtøl. Søndag 18. december bliver dørene igen åbnet for Kål i Kælderen, og det bliver det samme velkendte hold, der sørger for, at alt bliver, som det plejer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.