Så kom meldingen: Karneval er aflyst

Det bliver heller ikke i år, du kan gå i optog gennem byen

Det bliver heller ikke i år, du kan feste på Vesterbro - karneval er aflyst. Arkivfoto: Jesper Thomasen <i>Jesper Thomasen</i>

Det bliver heller ikke i år, du kan feste på Vesterbro - karneval er aflyst. Arkivfoto: Jesper Thomasen Jesper Thomasen

AALBORG:Du har sikkert glædet dig til en ordentlig omgang fest med sprut, farver og dans gennem byens gader. Og måske også klynget dig til håbet om, at det skulle blive i år, du kan komme til karneval.

Nu er håbet endegyldigt slukket. Aalborg Karneval har netop meldt ud, at den store karnevalsparade er aflyst i år.

- Vi er enormt ærgerlige, men har egentlig været indstillet på i længere tid, at det må være sådan. Men derfor havde vi selvfølgelig håbet, siger Mette Bugge, der er formand for Aalborg Karneval.

Og selv om man måske kunne tænke, at det var en mulighed at udskyde den store folkefest til eftersommeren, når alle må forventes at være vaccineret, så er det ikke en mulighed, understreger Mette Bugge.

- Vi har et kæmpe setup, hvor vi blandt andet skal booke området ved Ansgars Kirken og Kildeparken, og det kan simpelthen ikke praktisk lade sig gøre i eftersommeren, hvor mange konfirmationer og bryllupper også er skubbet til, siger hun.

Samtidig mener formanden også, at en udskydelse ville være lidt en halv løsning.

- Enten holder vi den fest for fuld skrue, som vi alle har sukket efter, eller også gør vi slet ikke. Det der med at være halvt gravid er ikke mig, siger hun.

Det er andet år i træk, at Aalborg Karneval må aflyse. Men Mette Bugge understreger, at du generelt ikke behøver være nervøs for arrangementets fremtid. Der skal nok komme karneval igen, lover hun.

- Vi har brug for penge fra hjælpepakkerne, men skal på den måde nok klare skærene og komme igen næste år. Men der skal det så også bare være.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden