Aars

Byens nye penthouselejlighed

Sparekassen Himmerland er nu kun et lille halvt år fra at kunne flytte ind i sit nye markante hovedsæde

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Svend Jørgensen må vente et lille halvt år endnu på a indtage det nye hovedsæde sammen med sine medarbejdere. Foto: Grete Dahl.

Fredag nåede Sparekassen Himmerland næsten et år efter spadestik stadig frem til rejsegildet. Først omkring 1. december bliver den sidste håndværker venligt gelejdet ud gennem indgangspartiet, så medarbejderne fra det nuværende domicil i Himmerlandsgade kan begynde at flytte ind i de mange kontorer. Regner man kælderen med, er der fire etager fra sokkel til tag. Toppen af det næsten 5000 kvadratmeter store byggeri stikker 18 meter til vejrs og deroppefra er der en så formidabel udsigt over byen og markerne omkring Aars, at det næsten kalder på en penthouselejlighed. - Folk følger meget interesseret med, og jeg bliver ofte spurgt om alt fra byggeriets størrelse til højden og størrelsen på vinduerne, fortæller Svend Jørgensen, der bemærker at man - hvis man har lyst - kan følge med i håndværkernes fremskridt inde på sparekassens hjemmeside. Der bliver plads til 120 medarbejdere i det nye hovedsæde. I første omgang flytter der dog kun 80 ind ved bordene i kontorerne. Af Morten Lind - morten.lind@nordjyske.dk