Skørping

Byfest lod sig ikke slå ud af lidt regn

Skørping festede igennem, og selv det våde cykelløb samlede 400 søndag

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den stemningsfulde tangosalon var lørdag fyldt med luksusgenbrug, som tiltrak især en del kvinder. Privatfoto

SKØRPING:Regn, hvilken regn?

Formanden for Skørping Byfest, Rasmus Falk, lod ikke det indimellem mere end grå sensommervejr kaste skygger over billedet af en yderst vellykket festuge:

- Jo, der var da lidt regn for eksempel lørdag, men så havde vi jo pavillonerne på Torvet, hvor folk selv kunne grille, og hvor der var vinbar og det hele.

Og selv søndagens traditionsrige familiecykelløb klarede vejrstrabadserne, synes arrangør Hans Holm:

- Der var næsten 400, og det var da imponerende i den regn og med masser af punkteringer, fortæller han.

En nyklippet tjørnehæk på ruten gjorde for eksempel på kort tid 10 cykler flade, og Hans Holm kørte nærmest i fast rutefart for at samle op i feltet.

Rasmus Falk fremhæver fra årets program, at byfesten i år også havde nogle fine tilbud til de unge:

- Det rigtig fede i år var, at vi havde fester for de unge i Kulturgården både fredag og lørdag takket være to unge aktive, Anna Bystrup og Frida Andersen. Vi plejer ikke at være så gode til at pleje den aldersgruppe, men det lykkedes i år.

- Alle har jo byfester, men der er så mange med i det her! Det er simpelt hen en gave med alle de frivillige. Og der er altid nogen, der godt gider hjælper, når vi står her og er pivtrætte, siger Rasmus Falk og roser ikke mindst sin hårdtarbejdende bestyrelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.