Byger skræmte ikke folk væk lørdag

50’er-weekenden sidste dag havde sine egne højdepunkter med dansetrin og veterankøretøjer samt musikalsk underholdning i teltet på Storetorv

Villy Dall og Bo Lehm
Dansen gik let - også uden for teltet.
Thisted 2. juli 2016 18:07

THISTED: Veterankøretøjerne rundt om i byen blev beundret og diskuteret, Bogeyman Band’s musik i teltet blev nydt, og det samme gjaldt ikke mindst, da medlemmer af foreningen Kom og dans gav opvisning og lettere instruktion i 50’ernes dansetrin. Let og flydende gik det.

En regnbyge skræmte ikke de mange, der var mødt frem på Storetorv og i gaderne, om end de da måtte søge lidt ly og læ, når regnen en kort stund stod kraftigt ned.

De tre koordinatorer var da også godt tilfredse: Initiativtager Carl Henrik Overgaard fra Thisted Lilleby, Thomas Munk med teateraktiviteterne og Hanne Fredsø Stüker, citymedarbejder i Thisted Handels- og Industriforening (THI), der havde stået for programkoordination og markedsføring.

Eneste fejltagelse ved arrangementet var ifølge sidstnævnte, at fredag kl. 18 var der ikke flere mennesker tilbage på torvet eller i byen, så aftenåbningen i butikkerne til kl. 20 - ligesom dengang i 50’erne - ja, det var der ikke grundlag for.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...