Bygge-grunde i Vrå udbydes nu til salg

De nye grunde ved Gartnervænger kommer til at koste minimum 295.000 kroner pr. styk.FOTO MED AFTEGNING: Hjørring Kommune

De nye grunde ved Gartnervænger kommer til at koste minimum 295.000 kroner pr. styk.FOTO MED AFTEGNING: Hjørring Kommune

Seks nye byggegrunde i Vrå udbydes nu til salg.

Det drejer sig om grunde ved Gartnervænget, og grundstørrelserne ligger mellem 1.172 m2 og 1.853 m2.

Alle seks boliggrunde udbydes til salg til en mindstepris på 295.000 kr. inkl. moms og ekskl. samtlige tilslutningsafgifter.

- På de to største grunde mod jernbanen er der etableret en jordvold dels som buffer mod banen og dels for at skabe læ- og hyggekroge i haverne, oplyser kommunen.

Vejadgang til grundene kommer til at ske fra den private fællesvej Gartnervænget.

Og man har lidt tid til at gruble over, hvor meget man vil byde - tilbud om køb af en grund skal nemlig først være mailet til Hjørring Kommune senest 27. januar 2017 kl. 9.

Fra den 4. december kan man se udbudsmaterialet på nyudsigt.dk

En af Gartnervængets beboere, Niels Henrik Nielsen, glæder sig over, at der nu kan komme nye beboere til området.

- Som beboer på Gartnervænget ser vi frem til at tage godt imod nye parcelhusejere. De kan kun blive bekræftet i at have taget den rigtige beslutning om at etablere sig i dette fantastiske kvarter. Der er kun 5 minutters gang til tog/busforbindelser og til dagligvareforretninger. Vi har et godt fællesskab og aftalt fælles snerydningsordning og er sammen om at vedligeholde kvarterets legeplads. Den nuværende legeplads har været etableret siden 2006, og har en central placering både for beboere på Gartnervænget, og de kommende beboere på den nye udstykning. Derudover benyttes legepladsen også af beboere fra det tilstødende område på Dyrlægegården. Legepladsen er derved et aktivt samlingspunkt for hele områdets beboere, og vi har igennem årene indkøbt fodboldmål, etableret volleyball-bane, flisebelagt basketballbane og senest fliselagt omkring bålplads. Legepladsen er således en del af Gartnervængets DNA og efter manges mening et aktiv som nye unge tilflyttere sætter pris på. Vi holder er årlig sommerfest med omkring 75 deltagere, som starter med konkurrencer for børn og barnlige sjæle og slutter med grilning og fest til aften, lyder meldingen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.