Byggeboom med kran

Langholt trodser den økonomiske krise - flere lejeboliger skyder i vejret

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Preben Lundtoft glæder sig over fremdriften i byggeriet af familiens nye hus.

LANGHOLT: Dette forår byder på et mindre byggeboom i Langholt. Siden finanskrisens start i 2008 har der på landsplan generelt været stor nedgang i byggeriet, men det har ikke været tilfældet i Langholt, hvor der også i 2009 og 2010 er bygget en del, og det fortsætter.
På Højvang i udkanten af byen er Handelsselskabet N.J. Holm fra Vodskov allerede nu langt fremme med to udlejningsboliger i et dobbelthus. Det er selskabets femte byggeprojekt i Langholt i løbet af få år. Selskabet vil herefter råde over i alt 33 udlejningsboliger i Langholt, og er dermed i antal større end såvel Nørresundbys boligselskabs afdeling på Rønhøj som Lejerbos afdeling ligeledes på Rønhøj. De nye boliger ligger flot yderst i byen ud til grønne områder og lige ved den gamle drøvt, der førhen blev brugt af Gravsholt gårdene, når husdyrene skulle sendes på græs på engene.
På den sydsiden af Vestvej er der fortsat gang i parcelhusbyggeriet på den nye udstykning Kidholm.
I april begyndte Sonja og Preben Lundtoft fra Gug at opføre deres nye hus, og det er nu så langt, at væggene er rejst. Det er på en af de attraktive grunde, der ligger ud til det åbne landskab med nærhed til grønne rekreative områder, stier mv., der også giver mulighed for motion i flotte omgivelser. Det åbne flade landskab ud over engene mod fjorden giver en fin udsigt og et flot lys.
Inde i byen er den tidligere brugs under forvandling, idet de nye ejere er i gang med en større ombygning, der vil resultere i, at der indrettes i alt 6 lejligheder i såvel den store hovedfløj som i sidebygningen, der oprindelig var pakhus til brugsen.
Udviklingen de seneste år bekræfter, at det er attraktivt at bosætte sig i Langholt. Beliggenheden med kun 1500 m til motorvej og tæt på Aalborg centrum er en fordel, og Langholt har trafikalt en central beliggenhed, når man også vil bo i kontakt med naturen og let adgang til grønne områder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.