Byggemodningen er færdig

Nu kan der bygges på Løkken Golfpark, hvor der er byggemodnet til 19 parcelhusgrunde

Entreprenør Richard Thomsen (t.v.) og ejer Poul Justesen er nu færdig med at byggemodne udstykningen Løkken Golfpark - og er klar til at vise interesserede købere området. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Entreprenør Richard Thomsen (t.v.) og ejer Poul Justesen er nu færdig med at byggemodne udstykningen Løkken Golfpark - og er klar til at vise interesserede købere området. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

LØKKEN:Selv om vejret har drillet sidste etape af byggemodningen af første etape af Løkken Golfpark lidt uden for Løkken, melder indehaver Poul Justesen, at salget så småt er gået i gang.

Udstykningen rummer 19 parcelhusgrunde mellem 1000 til 1350 kvm., og foreløbig er der solgt to grunde, mens tre er reserveret.

- Vi går først i gang med at markedsføre området til foråret, når solen begynder at skinne, og det hele bliver grønt, siger Poul Justesen, som har stor tiltro til sit projekt.

- Dels er der lukket skoler i de omkringliggende byer, hvilket burde betyde, at flere gerne vil bo i Løkken, og dels har det aldrig været billigere at låne penge, siger han.

Foreløbig hedder projektet Løkken Golfpark, men selve vejen i det nye parcelhuskvarter kommer til at hedde Slettingen efter en fiskegrund ud for Løkken.

- Vi spurgte Løkken Museumsforeningen, om de havde et forslag og de foreslog Slettingen - vi har jo i forvejen andre gadenavne, der stammer fra fiskegrundene Hølken og Dybet, siger Poul Justesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.