Byggeønsker for 49,8 mio.

Foreninger har mange ønsker om baner, klubhuse og haller

I Ø. Brønderslev If er man i gang med byggeri - mange andre foreninger har også byggeønsker. Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

I Ø. Brønderslev If er man i gang med byggeri - mange andre foreninger har også byggeønsker. Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

BRØNDERSLEV:I alt 22 foreninger i kommunen har anlægsønsker for tilsammen 49,8 mio. kroner. Det er blandt andet Asaa Billardklub, der vil udvide sine lokaler, Brønderslev Lystfiskeriforening, der ønsker nyt klubhus, Hjallerup If, der ønsker en tredje hal, Tolstrup-Stenum IF, der vil anlægge nye baner, og Nejst Rideklub, der vil overtage en ejendom.

Fritids- og kulturudvalget har drøftet oversigten på et møde med Brønderslev Idrætssamvirket, hvor man havde en generel drøftelse af idrætsanlæg i kommunen.
- Det var i forbindelse med, at der har været nogle ansøgninger omkring kunststofbaner - Brønderslev har fået penge fra DBU, og vi har også fået en ansøgning fra Hjallerup. Nu ønsker vi et møde med de to idrætsforeninger i løbet af efteråret, hvor de bliver bedt om at komme med et anlægsbudget og et driftsbudget på de to kunststofbaner, og så må vi se, om vi skal støtte nogle af projekterne, fortæller udvalgsformand Eskild Sloth Andersen (S).
Ønskerne er fordelt hen over årene frem til 2016. Fritids- og kulturudvalget har ikke uden videre penge til dem.
- Men vi arbejder på de kunststofbaner. Vi har en lille smule anlægsmidler tilbage i år, siger Eskild Sloth Andersen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk