Lokalpolitik

Byggeplan på Guld-kysten skudt ned

Byggeplanens ansøger ejede ikke den omstridte grund, der nu er solgt til anden side

Byggeplanerne på Guldkysten blev overhalet indenom, da den omstridte grund pludselig blev solgt til en helt tredje person.

Byggeplanerne på Guldkysten blev overhalet indenom, da den omstridte grund pludselig blev solgt til en helt tredje person.

Freden kan igen sænke sig over Guldkysten i Bangsbostrand. Planerne om at erstatte en stor villa på Sæbyvej 73 med ni lejeboliger bliver ikke til noget. Som tidligere omtalt i NORDJYSKE har restauratør Jacob Jensen, der selv bor i området, søgt om kommunens tilladelse til at opføre ni gårdhuse i tæt lav bebyggelse på grunden, men ansøgeren har gjort regning uden vært. Grunden solgt til en anden - Mens vi behandlede sagen, får vi pludselig at vide, at grunden er solgt til anden side. Derfor er der ikke længere nogen sag, siger John Christensen (V), formand for kommunens plan- og miljøudvalg. Han har nu bedt forvaltningen sikre sig, at der ikke i fremtiden bruges tid og kræfter på lignende sager, som viser sig ikke at holde vand. Plan- og miljøudvalget udsatte i første omgang sagen, idet udvalgets medlemmer ønskede at besigtige området, men inden de når at holde møde igen, viser det sig altså, at grunden er handlet af til en helt tredje person. Massive protester Som omtalt protesterede omkring 250 beboere i området mod planerne med den 3345 kvadratmeter store grund, der strækker fra sig fra Sæbyvej helt ud til kysten.