Byråd lægger sig fladt ned

Et endnu større flertal nedstemte igen et forsvarende brev til Statsforvaltningen og erkendte i stedet fejl

Margit Sig
Viceborgmester Helle Astrup (S) har klaget til Statsforvaltningen over mangelfuld sagsbehandling før byrådsbeslutningen i juni om ikke at lave lokalaftaler om arbejdstid på den enkelte skole. Nu har et flertal på 14 mod 10 erkendt fejlen og sagen skal genoptages. Arkivfoto
Skolevæsen 19. september 2013 21:29

REBILD: Efter endnu en lang debat i byrådet torsdag aften blev det samme officielle udkast til klagesvar til Statsforvaltningen atter forkastet af et flertal - endda mere eftertrykkeligt end på augustmødet.

SF’s Bertil Mortensen fremlagde et meget kortfattet alternativt udkast fra S og SF til et svar til tilsynsmyndigheden.

Det går kort og godt ud på, at byrådet erkender, at sagsbehandlingen af aftaler om arbejdstid for kommunens folkeskoler har været mangelfuld, og at sagen derfor genoptages.

Det blev stemt igennem med 14 stemmer mod 10.

Borgmester Anny Winther (V) blev torsdag aften ved med at forsøge at få resten af byrådet til at gå med på, at byrådets beslutning i juni stod ved magt, og at der altså ”ikke laves lokalaftaler vedrørende arbejdstid fra skoleåret 2014/15 på den enkelte skole”. Men det lykkedes altså ikke for borgmesteren.

Det var netop grundlaget for den beslutning, som viceborgmester Helle Astrup (S) havde klaget over til Statsforvaltningen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...