Byråd: Pinligt, Banedanmark

Politikere vil hellere snakke om nutid end fremtid

Handicappede kan ikke komme med toget fra Brønderslev, Vrå eller Sindal, med mindre de bestiller en handicaphjælper hos DSB tre dage før afrejsen.  Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Handicappede kan ikke komme med toget fra Brønderslev, Vrå eller Sindal, med mindre de bestiller en handicaphjælper hos DSB tre dage før afrejsen. Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

BRØNDERSLEV:Et løfte om billigere togrejser, hurtigere tog og mere regelmæssige afgange i fremtiden fik ikke jubelen til at bryde løs på byrådsmødet forleden, da byrådet skulle tage stilling til den trafikplan for den statslige jernbane frem til 2027.

”Byrødderne” fandt det svært at engagere sig i fremtidsplanerne, når de aktuelle forhold er som de er.

- Det er simpelt hen pinligt. Kan vi ikke reagere overfor Banedanmark, spurgte Jens Arne Hedegaard (V).

- Borgmestrene i Vendsyssel har reageret, og vi er blevet forsikret om, at der kommer tog til Vendsyssel igen, svarede borgmester Lene Hansen (S).

- Hvornår det bliver, er der vist ingen der tør udtale sig om nu. Jeg tror det bliver engang efter jul. Så har jeg vel ikke sagt for meget, tilføjede hun.

- De burde F. give os noget erstatning, mente Thomas Krog (SF).

- DSB er helt klar over, at deres image har lidt betydelig skade. Og de er indstillet på en godtgørelse af en art, oplyste borgmesteren.

Brønderslev Kommunes svar til høringen af den nye trafikplan, blev godkendt uden kommentarer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.