Byrådet sælger Skallerup Hallen for en krone

Lokale foreninger vil overtage Skallerup Hallen på Villerupvej. Arkivfoto: Henrik Louis

Lokale foreninger vil overtage Skallerup Hallen på Villerupvej. Arkivfoto: Henrik Louis

Byrådsmedlem Svenning Christensen have en krone med i lommen til borgmester Arne Boelt ved byrådsmødet onsdag aften, og dermed er Skallerup Hallen betalt.

Indstillingen til byrådsmødet var, at lokale foreninger kan købe den af kommunen for en krone, så hallen fremover bliver selvejende. Det havde ingen byrådsmedlemmer noget imod.

- Det er en rigtig god ide. Derude i lokalområdet er der en masse af godt foreningsarbejde i Vennebjerg, Sønderlev og Lønstrup, og det er godt at skolen kan komme med ind over, når hallen bliver en selvejende institution. Det lever også op til intentionen i Samling og Sammenhold, sagde udvalgsformand Sven Bertelsen ved fremlæggelsen af sagen i byrådet.

Også Svenning Christensen havde et par bemærkninger, da han havde sendt kronen videre:

- Det er den sidste offentlige ting vi har ude i vores lokalsamfund, som nu overgår til det private. Det er tankevækkende. Ens rolle som lokalpolitiker er blevet anderledes. Nu drejer sig meget om at bevare det vi har skabt.

Den selvejende institution Skallerup Hallen vil fremover få støtte via haltilskudsmodellen og via lokaletilskud til aktiviteter i hallen. Overtagelsen sker pr. 1. januar 2017.

Skalleruphallen blev opført i 1973 og er på 1.429 kvadratmeter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst