Bytyqi: Vi kører dem over

AaB’s Bardhec Bytyqi mente, der var den forventede klasseforskel på Nørresundby FB og AaB

Bardhec Bytyqi (tv.) spillede hele kampen på venstrebacken for AaB. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Bardhec Bytyqi (tv.) spillede hele kampen på venstrebacken for AaB. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

LINDHOLM:19-årige Bardhec Bytyqi spillede hele kampen på venstre back, da AaB onsdag aften avancerede til tredje runde i DBU Pokalen efter en sikker sejr på Nordjyske Bank Arena i Lindholm, hvor Nørresundby Forenede Boldklubber fra jyllandsserien endte med at tabe 1-5 til storebror fra Aalborg.

- Det er et udmærket resultat, selvom vi får en lidt shaky start, hvor vi lader dem komme til nogle dumme chancer og omstillinger. Derudover synes jeg, vi kører dem over, lyder vurderingen fra AaB-backen, der samtidig havde ros til værterne.

- Jeg synes egentlig, de spiller en god kamp. De er med indtil det 25. minut, hvor vi får scoret, men derefter synes jeg godt, man kan se, at der er nogle niveauer til forskel. Der er selvfølgelig forskel på jyllandsserien og Superligaen, men jeg synes, de kæmper bravt, uddyber Bardhec Bytyqi.

Det var første gang, at backen fik chancen i en betydende førsteholdskamp, og debutanten var fint tilfreds med sin egen indsats.

- Jeg synes, det gik udmærket. De første 10 minutter skulle jeg lige arbejde lidt med nervøsiteten, men ellers følte jeg mig godt tilpas. Jeg fik også lagt op til et mål, så jeg er egentlig fint tilfreds med min præstation, siger Bardhec Bytyqi, der også var ganske tilfreds med rammerne omkring lokalopgøret.

- Jeg synes, det var et flot setup. Det var dejligt at se alle de mennesker omkring banen. Jeg kommer selv fra Nørresundby og har trænet mange gange herude, så det var lidt sjovt, forklarer backen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.