Fodbold

Caca og Bræmer på måltavlen

AaB besejrede SAS Liga-kollegaerne fra AC Horsens 2-0 i testkampen på Energi Nord Arena. Hør kommentar fra Karim Zaza.

Brasilianske Caca åbnede scoringen med en fuldtræffer til 1-0 i det 27. minut efter forarbejde af Andreas Johansson. AaB vandt opgøret mod AC Horsens 2-0 efter 1-0 ved pausen. 
Foto: Michael Bygballe

Brasilianske Caca åbnede scoringen med en fuldtræffer til 1-0 i det 27. minut efter forarbejde af Andreas Johansson. AaB vandt opgøret mod AC Horsens 2-0 efter 1-0 ved pausen. Foto: Michael Bygballe

Brasilianske Caca stod for åbningstræfferen i det 27. minut, da han elegant løftede bolden over Søren Jochumsen i AC Horsens-målet efter at være blevet spillet fri til afslutningen af svenske Andreas Johansson. AaB havde opgøret igennem godt gang i spillet midt på banen, hvor bolden oftest flød flot rundt med især Kasper Risgård i hopla i motorrummet, men skarpheden i front var ikke helt i top. Den var der dog i det 74. minut, da Simon Bræmer afgjorde opgøret med en scoring til 2-0. AaB-midterforsvareren Steve Olfers måtte i første omgang se gæsternes keeper Søren Jochumsen halvklare et hovedstødsforsøg, men bolden havnede hos Simon Bræmer, der resolut fyrede kanonen af. Det så næsten ud til, at Bræmers forsøg blev reddet på mållinjen, men linjevogteren markerede, at scoringen var god nok. Hør AaB-målmand Karim Zaza's kommentar til sejren herunder: {{-------------------------------- LYD: 0807 ZAZA WEB TID: 00:00 UD : ----------------------------------}} Det var AaBs sidste testkamp på dansk jord inden sæsonpremieren i SAS Ligaen hjemme mod FC Midtjylland, men AaB spiller dog igen på lørdag i en testkamp mod tjekkiske Slovan Liberec. Det sker i Tjekkiet.