EMNER

Café-guiden

Så er den her. Din guide til Nordjyllands caféliv. Hver tirsdag vil NORDJYSKE Stiftstidende besøe en af Nordjyllands efterhånden mange caféer, og det faste korps af anmeldere vil gå igennem ild og skoldhed mokka for at give dig et indblik i, hvad der foregår bag facadernes stålsatte ydre. Hvad kan du forvente, når du træder ind i junglen af stempelkander og guacamole-nachos? Skal man lufte Gucci-tasken eller Føtex-habitten for at falde ind i miljøet? Hvordan er smagen, musikken, betjeningen, atmosfæren og målgruppen? Og endelig. Er det stedet, hvor man går hen for at blive set eller for at undgå at blive set? Den faste hold journalister vil udelukkende benytte deres omfattende research og erfaring i cafébesøg i vurderingen af den enkelte café. Hver gang vil der blive uddelt fra nul til seks café-latte glas i vurderingen og kriterierne er som følger. Så vil jeg hellere trykke på stempelkanden derhjemme. # # Der er andet end sort kaffe og Carlsberg på menukortet, men både maden, udvalget og betjeningen er ordinær. # # # Rimelig overensstemmelse mellem pris og kvalitet, men forvent dig nu ikke for meget. # # # # Køkkenpersonalet kan deres kram. Mad og drikke serveres med overskud og et glimt i øjet. # # # # # En formidabel oplevelse på alle måder. Her er næring til både den kræsne gane og til den æstetiske sans. # # # # # # En af landets ypperste cafeer. Alt går op i en højere enhed. Her kommer du med garanti igen.