Café Kox får nu en lillesøster

Ny socialøkonomisk virksomhed med café og råvaremarked klar til at slå dørene op i Hjallerup

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJALLERUP:Vendsyssel får nu et råvaremarked. Det åbner fredag 28. august i lokalerne Søndergade 31 i Hjallerup.

I går var et par håndfulde producenter samlet, for at præsentere deres udbud, og de er meget opsat på, at komme i gang med at præsentere gode råvarer fra landsdelen.

- Der er foreløbig 12, der har meldt sig til råvaremarkedet, men der kommer sikkert flere, mener leder af AOF Vendsyssel, Peter Bruhns.

Peter Bruhns understreger, at kravet er, at det er lokale råvarer, og at det skal være gode råvarer.

Samme dag åbner Café Kox Have, der fer en lillesøster til Café Kox i Brønderslev, der var den første socialøkonomiske virksomhed i kommunen.

- I Café Kox Have fremtrylles kulinariske overraskelser baseret på frugt og grønt fra egen lave samt lokaltproducerede råvare, fortæller Peter Bruhns.

Café Kox i Brønderslev skal bruge produkter fra haven i Hjallerup, ligesom produkter fra haven sælges på råvaremarkedet. Der holdes råvaremarked hver anden fredag klokken 14-18. Og altså første gang fredag 28. august.

Der bliver hver gang underholdning og værksted for børnene. 28. august er det Hjallerup Skolekor samt Martina og Andreas, der underholder. Borgmester Mikael Klitgaard foretager den officielle åbning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.