Cafe Skagen åbner i den gamle stationsbygning

Lars Hofmeister
Christian Lindahl har i mange år arbejdet med it. Nu åbner han en café i den gamle stationsbygning. Foto: Kim Dahl Hansen
Skagen 21. marts 2017 06:00

SKAGEN: Skærtorsdag åbner en ny café i den gamle stationsbygning på Sankt Laurentii Vej 22 i Skagen, hvor du blandt andet kan købe en madpakke til strand- eller togturen.

Som tidligere nævnt er den slidte bygning ved at blive shinet op med maling, nye døre og vinduer. Og med den nye café kommer der så også liv i bygningen.

Cafeen åbner i de lokaler, hvor der tidligere var turistkontor, og manden bag hele herligheden hedder Christian Lindahl.

Han er 62 år, har boet i Kokkedal og har arbejdet med it i 30 år.

Mistede jobbet

For nogle år siden mistede han imidlertid jobbet, og så stod verden ligesom åben.

Her er det vigtigt at indskyde, at Christian Lindahl 16 år i træk har været på ferie i Skagen, så han kender byen særdeles godt.

Han har samtidig arbejdet i nogle måneder hos Skagen Vin og Gastronomi, og i løbet af 2016 begyndte planerne om en cafe at tage form.

Afgørende skub

Et afgørende skub kom, da Kurt Sørensen lukkede sin fiskebutik i Skagen. Dermed var det slut med Kurts berømte fiskefrikadeller.

Men Kurt Sørensen er nu blevet ansat i køkkenet i Café Skagen, der udover fiskefrikadeller blandt andet tilbyder sandwich, salater og håndmadder.

Som noget nyt i Skagen kan kunderne som nævnt også hente madpakker, som man blandt andet kan - i en køleæske - tage med til stranden eller med i toget, og derfor åbner cafeen allerede klokken seks om morgenen.

Café Skagen holder åben hele året.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...