Skagen

Cafe Skagen åbner i den gamle stationsbygning

Christian Lindahl har i mange år arbejdet med it. Nu åbner han en café i den gamle stationsbygning. Foto: Kim Dahl Hansen

Christian Lindahl har i mange år arbejdet med it. Nu åbner han en café i den gamle stationsbygning. Foto: Kim Dahl Hansen

SKAGEN:Skærtorsdag åbner en ny café i den gamle stationsbygning på Sankt Laurentii Vej 22 i Skagen, hvor du blandt andet kan købe en madpakke til strand- eller togturen.

Som tidligere nævnt er den slidte bygning ved at blive shinet op med maling, nye døre og vinduer. Og med den nye café kommer der så også liv i bygningen.

Cafeen åbner i de lokaler, hvor der tidligere var turistkontor, og manden bag hele herligheden hedder Christian Lindahl.

Han er 62 år, har boet i Kokkedal og har arbejdet med it i 30 år.

Mistede jobbet

For nogle år siden mistede han imidlertid jobbet, og så stod verden ligesom åben.

Her er det vigtigt at indskyde, at Christian Lindahl 16 år i træk har været på ferie i Skagen, så han kender byen særdeles godt.

Han har samtidig arbejdet i nogle måneder hos Skagen Vin og Gastronomi, og i løbet af 2016 begyndte planerne om en cafe at tage form.

Afgørende skub

Et afgørende skub kom, da Kurt Sørensen lukkede sin fiskebutik i Skagen. Dermed var det slut med Kurts berømte fiskefrikadeller.

Men Kurt Sørensen er nu blevet ansat i køkkenet i Café Skagen, der udover fiskefrikadeller blandt andet tilbyder sandwich, salater og håndmadder.

Som noget nyt i Skagen kan kunderne som nævnt også hente madpakker, som man blandt andet kan - i en køleæske - tage med til stranden eller med i toget, og derfor åbner cafeen allerede klokken seks om morgenen.

Café Skagen holder åben hele året.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.