Campingsæsonen godt i gang

Mange pladser tilbyder her i forårsmånederne, at man kan lade sin vogn blive stående

I Danmark findes der næsten 500 godkendte campingpladser, som er tildelt fra 1 til 5 stjerner alt ?afhængig af deres faciliteter.

I Danmark findes der næsten 500 godkendte campingpladser, som er tildelt fra 1 til 5 stjerner alt ?afhængig af deres faciliteter.

CAMPING:Så er en ny campingsæson i gang. Med fornuftigt vejr fik den traditionelle start i påsken mange campister ud på pladserne og nu ventes antallet af gæster at vokse frem mod sommerferien, da maj traditionen tro også er en ganske stor måned for campinglivet.

En række af de danske pladser tilbyder her i forårsmånederne campisterne, at de kan lade deres campingvogn blive stående på pladsen, så de kan fortsætte deres ferie- og fridage den efterfølgende weekend. Og for mange familier vil et sådant tilbud ofte falde i god jord, da campingvognen således anvendes som et sommerhus, som man hurtigt kan flytte ind i en weekend eller f. eks. i pinsen.

Måske har man også mødt nogle flinke naboer på campingpladsen, som også har valgt at blive på pladsen de kommende weekender. Så nye venskaber opstår hurtigt.

Andre campister holder mest af at opleve nye pladser, seværdigheder, områder samt ikke mindst møde nye naboer. De skal videre til andre campingpladser eller måske gense pladser, som de er faldet for ved tidligere besøg.

I Danmark findes der næsten 500 godkendte campingpladser, som er inddelt i 1-5 stjerner alt efter deres faciliteter. Men man skal ikke lade sig forvirre af stjernerne, da en 1 eller 2 stjernet campingplads kan ligge i det smukkeste område, men kun har 2 stjerner, da der måske ikke er store legepladser og hoppepuder for børn.

- Men måske ønsker man netop en stille weekend, hvor der skal vandres i naturen eller læses gode bøger i forteltet eller under solsejlet, siger formanden for Campingbranchen, Lisbeth Rasmussen.

www.danskecampingpladser.dk kan man finde en oversigt over samtlige godkendte danske campingpladser.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden