Campingvognssælger fortryder

Mogens Pedersen, indehaver af Nordjysk Camping & Fritid, erkender, at flere familier er kommet i klemme i handeler med ham og hans firma.

Mogens Pedersen: Nogle kunder har ikke fået deres penge, og det beklager jeg, men jeg har ikke haft nogen personlig gevinst de fejlslagne handeler. 
Arkivfoto: Hans Ravn

Mogens Pedersen: Nogle kunder har ikke fået deres penge, og det beklager jeg, men jeg har ikke haft nogen personlig gevinst de fejlslagne handeler. Arkivfoto: Hans Ravn

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Det er rigtigt, at der er nogle, der ikke har fået deres penge. Jeg vil da lige påpege, at det har været lige knap 40 andre handeler i 2011, som er blevet afviklet uden problemer, og der er af politiet blevet tilbageholdt et beløb til fordeling. Men der er desværre nogen, som er blevet ramt, siger han. Mogens Pedersen understreger, at han efter sin egen overbevisning ikke har vundet noget på det, der er sket. - Der var mistanke om, at pengene er gået til eget forbrug eller sådan noget. Men alt er gået ind på vores firmakonto. Så der er ikke nogen personlig gevinst i det her. Det er ret vigtigt for mig at sige. Jeg kører hverken rundt i dyre biler eller har været på flotte rejser, understreger Mogens Pedersen, der også har været en tur forbi Skifteretten, hvor hele firmaet er blevet undersøgt ned til mindste detalje. Ifølge Mogens Pedersen er alt gået efter bogen. Til gengæld har firmaet været rigtig dårligt kørende, blandt andet på grund af krisen. - Problemerne er simpelthen opstået i forbindelse med dårlig økonomi i virksomheden, som jeg selvfølgelig er personlig ansvarlig for, fordi det er en enkeltmandsvirksomhed. Og så er der ikke andre til at tage skraldet end mig. Ifølge Mogens Pedersen opstod problemerne, da hans nu tidligere kompagnon ikke skød den kapital ind i projektet, de havde aftalt. - Jeg troede fejlagtigt, at det var et spørgsmål om tid. Det var så nok en fejl fra min side, siger Mogens Pedersen, der fortæller, at han gennem en periode forsøgte at lukke det økonomiske hul i firmaet med de penge, der kom ind gennem salget af campingvogne i kommission. - Hvis jeg kunne gøre det om i dag, ville jeg gøre det, siger Mogens Pedersen, der også selv er mærket af oplevelsen. Han fortæller, at han og hans familie har oplevet at blive chikaneret på grund af de uheldige handeler. - Det kan jeg på ingen måde acceptere, for min familie ikke har noget med forretningen at gøre, fastslår han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.