Campister samles om tro og trygt fællesskab

Troen på Gud er central på Hurup Bibelcamping, men fællesskabet og trygheden gør også stedet særligt

Anika Thorø Møller
Emil Pedersen og datteren Lærke nyder at være på Hurup Bibelcamping. Her kan de trække stikket ud fra hverdagen og være sammen med andre om deres tro. - De værdier, der er her på pladsen, vil jeg give videre til mine børn, siger Emil Pedersen.
Hurup 18. juli 2016 14:14

HURUP: - Når vi tilbeder Gud, gør vi mere end at synge. Når vi tilbeder hans navn, gør vi alting. Vi står op, sidder ned, står igen og klapper i vores hænder, træder i jorden, bukker. Og så sætter vi os igen, lyder det fra en computer, der afspiller en CD med skrålende børn.

Men lige nu er der ikke så mange, der lytter til musikken. I stedet leger en flok juniorer bankebøf og griner højtlydt, mens deres forældre sidder i det store fællestelt og hører Villy Holm Pedersen fortælle om Den Fortabte Søn.

- Vi er her for at være sammen om troen på Gud. Men også for at være en del af det trygge fællesskab, siger Emil Pedersen, der er i år er med på Hurup Bibelcamping for trettende gang.

Frihed til at være sig selv

I år er der omkring 70 campingvogne stillet op på Dyreskuepladsen i Hurup til den årlige bibelcamping, der denne gang løber fra 15. til 22. juli.

Mange af campisterne har været med i mange år, men også nye er kommet til. Fælles for dem er, at de nyder fællesskabet på pladsen.

- Det er fedt at være sammen med andre kristne. Så kan man være helt sig selv, siger 17-årige Christian Møller, der er med på camping sammen med nogle jævnaldrende venner.

- Alle kender alle. Børnene kan løbe frit rundt på pladsen. Her er trygt og godt, siger Emil Pedersen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...