Canadier på Kappelborg

Dana La Croix besøger Skagen

Dana LaCroix spiller 28. marts på Kappelborg.

Dana LaCroix spiller 28. marts på Kappelborg.

SKAGEN:År efter år har Dana La Croix været på plakaten på mange danske spillesteder, og nu er det endelig lykkes at få den canadiske singer/songwriter med sit liveband til Skagen.

Dana LaCroix har et helt særligt forhold til Danmark. Det var her hun boede, da hun startede sin sangskriver-karriere, og hun har tidligere her med både danske og amerikanske musikere.

Første gang hun optrådte for et dansk publikum var sammen med guitarist og sanger Paul Banks (kendt fra bl.a. soloudgivelser, Musikorkestret og Hanne Boel), og 2 af hendes sange blev ligeledes brugt af den danske filminstruktør Nicolas Winding Refn i filmen ”Fear X”.

Genremæssigt befinder Dana LaCroix sig i det poetiske grænseland mellem country og folk med en passende musikalsk reference til både pop og rock. Hendes musik viderefører den klassiske singer/songwriter tradition, som kendes fra navne som James Taylor, The Eagles og Gordon Lightfoot.

På Kappelborg kan Dana LaCroix opleves med en samling meget flotte sange, et par Leonard Cohen-sange og sit stærke canadiske liveband.

Koncerten løber af stablen fredag 28. marts.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden