Canadisk stjernekeeper alvorligt skadet

I værste fald er karrieren slut for Rob Nolan i Frederikshavn White Hawks

Rob Nolan er alvorligt skadet og kan være færdig som ishockeykeeper. Foto Michael Bygballe

Rob Nolan er alvorligt skadet og kan være færdig som ishockeykeeper. Foto Michael Bygballe

FREDERIKSHAVN:Det Frederikshavn White Hawks blot troede og håbede var en banal overbelastningsskade hos den canadiske keeper Rob Nolan, har vist sig meget mere alvorlig.

Den scanning Rob Nolan var igennem lørdag, er fremkommet med et så ildevarslende resultat, at målmanden måske slet ikke kommer på is mere for Frederikshavn White Hawks i denne sæson. I værste fald er der tale om en så kompliceret bruskskade, at karrieren kan være slut.
- Han er ude på ubestemt tid. I hvert fald flere måneder. En ekspert på Hjørring sygehus giver os den endelige dom i morgen, sukker direktøren i Frederikshavn White Hawks, Henrik Andersen.
Rob Nolan pådrog sig skaden i sidste sæson. Trods gener valgte han at spille de første kampe i sæsonen for frederikshavnerne. Men knæet fortsatte med at hæve op og for en uge siden sagde den sportslige ledelse i Frederikshavn stop. Omfanget af Rob Nolans skade skulle belyses.
- Det er en nedslående nyhed. Denne knæskade er sådan, at den bare bliver værre og værre, hvis han spiller videre. Derfor skal han opereres, fortsætter Henrik Andersen.
Først i morgen vil White Hawks’ sportslige ledelse beslutte, hvordan Nolans skade skal håndteres. Givet er det, at der skal hentes en erstatning omgående. Om det bliver på en lejeaftale eller for resten af sæsonen er uvist i skrivende stund.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.