Capello giver drop-målmand en ny VM-chance

Igor Akinfeev får genvalg i det russiske mål, selv om han floppede fælt i VM-premieren.

Ved VM for fire år siden startede Fabio Capellos England med 1-1 mod USA efter et frygteligt drop af målmand, Robert Green.

Og Capello må have haft en deja-vu-oplevelse, da hans nuværende hold, Rusland, måtte nøjes med 1-1 mod Sydkorea i den første kamp ved VM i Brasilien.

For også her var målmanden en dyr herre, men Igor Akinfeev skal ikke frygte, at han nu bliver plantet på udskiftningsbænken, som det skete for Green i Sydafrika.

- Akinfeev forbliver vores målmand trods fejlen, for han er en glimrende keeper. Jeg har aldrig overvejet at skifte ham ud. Han er en af de bedste i verden, fastslår Fabio Capello ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mod sydkoreanerne fejlvurderede Igor Akinfeev totalt et ikke særligt velplaceret langskud fra Keun-Ho Lee, og måtte se den tilsyneladende ufarlige bold lægge sig til rette i målnettet.

Også i flere andre situationer så den erfarne CSKA Moskva-målmand uvanligt usikker ud, og Capello forventer, at den 28-årige keeper vil komme under stort pres, når Rusland møder Belgien søndag aften i Rio de Janeiro.

- Belgien har overrasket hele Europa, konstaterer Fabio Capello.

Kampen på Maracanã begynder klokken 18 dansk tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst