Capello vil pumpe sejrsvilje ind i Rusland

Trænerveteranen ser store muligheder for at forbedre det russiske landshold, som han nu har ansvaret for.

Capello vil pumpe sejrsvilje ind i Rusland

Det russiske fodboldlandshold er stærkt besat, men spillerne mangler den sidste vilje til at give alt for sejren.

Vurderingen kommer fra den italienske trænerveteran Fabio Capello, der nu, efter at være blevet præsenteret som ny russisk landstræner, har alle muligheder for at rette op på de russiske skavanker.

- Rusland har et enormt potentiale. Russiske spillere er virkelig gode, men de er nødt til at ændre deres attitude og udvikle en stærkere vilje til at begynde at vinde, siger Fabio Capello ifølge AFP.

Den 66-årige træner skrev torsdag under på en toårig aftale med det russiske fodboldforbund og skal således sørge for at kvalificere Rusland til VM i Brasilien i 2014.

Som et bevis på russernes manglende evne til at slå til, når det gælder, kan Capello pege på, at det kæmpestore land ikke har været med ved de seneste to VM-slutrunder.

Også det netop overståede EM endte i russisk skuffelse, men den nye træner vil dog ikke stå i spidsen for nogen revolution fra dag et.

- Jeg er ikke klar til at skifte det meste af holdet ud. Jeg skal først lære de unge russiske spillere at kende. Og jeg vil gerne opdage nye talenter i Rusland. Det er en del af mit arbejde, siger Capello.

Den italienske stjernetræner stod senest i spidsen for det engelske landshold, men kvittede sit job i februar, efter at det engelske fodboldforbund krævede, at Capello skulle fratage den racismeanklagede John Terry anførerbindet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.