Carl Froch raser over britisk hjælp til Kessler

Carl Froch kalder landsmændene Nathan Cleverly og George Groves for forrædere, fordi de sparrer med Kessler.

Carl Froch raser over britisk hjælp til Kessler

Mikkel Kesslers kommende modstander Carl Froch raser over sine to britiske landsmænd, Nathan Cleverly og George Groves, og kalder dem forrædere, fordi de i tre uger har trænet med Kessler i København.

Froch mener, at Cleverly og Groves hjælper Kessler forud for boksebraget i London på lørdag i næste uge.

- Det viser, hvad de er for nogle. Jeg er en britisk bokser, og så vil de hellere tage ud og hjælpe en udenlandsk bokser frem mod det, der er min karrieres største kamp.

- Det viser lidt om tilstanden i britisk boksning, når det kommer til at samarbejde, siger Froch til avisen The Independent.

- Groves er ikke min ven, og det er Cleverly heller ikke, så de kan gøre, hvad de vil. Men som britiske boksere burde de så ikke have mere klasse?

- De vil begge gerne bokse mod mig, men er bitre og jaloux, fordi det ikke er sket, da jeg er et par klasser bedre end dem.

- De kommer ikke til at hjælpe Kessler i hans forberedelse, da ingen af dem kan imitere min stil eller tage de beslutninger, jeg gør, siger Carl Froch.

Det er ellers et par gode sparringspartnere, som Mikkel Kessler har benyttet sig af. Nathan Cleverly er verdensmester i letsværvægt hos WBO, mens Georges Groves er højt rangeret i supermellemvægtsklassen.

Carl Froch er verdensmester hos bokseforbundet IBF i supermellemvægt.

Kampen mod Kessler bliver bokset i O2 Arena i London.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.