Carlo Ancelotti: PSG-spillerne skal stramme op

Zlatan Ibrahimovic og holdkammeraterne skal finde den rette attitude frem, kræver Paris Saint-Germain-træner.

Carlo Ancelotti: PSG-spillerne skal stramme op

Spillerne i den storsatsende franske fodboldklub Paris Saint-Germain skal kæmpe indædt for sejren i tirsdagens hjemmekamp mod FC Porto i Champions League, selvom begge hold er sikret avancement fra gruppe A.

Det kræver PSG-træner Carlo Ancelotti oven på en række dårlige resultater, der blot placerer hovedstadsklubben på fjerdepladsen i den bedste franske række, Ligue 1.

- Kampen mod Porto er vigtig for to årsager. Vi skal vinde, så vi kan slutte som etter i gruppen, og vi skal vinde, så vi kan stoppe den dårlige periode, vi befinder os i, siger Ancelotti ifølge Reuters.

Tre af de seneste ligakampe er blevet tabt - senest i weekenden til Nice. Efterfølgende har Ancelotti udtalt, at "spillernes attitude ikke er god".

De dårlige resultater er ikke godt nok for en klub af PSG's størrelse. Det seneste år har PSG brugt omkring 150 millioner euro - svarende til 1,1 milliarder kroner - på nye spillere.

Den mest prominente nyerhvervelse er den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic, som er kommet til i sommerpausen fra AC Milan. Han har haft personlig succes med mange mål og målgivende afleveringer, men holdet er gået ned på det seneste.

Det har sat Ancelotti under pres fra både fans og medier.

- Når du bygger et hold op, er der altid problemer. Så presset er normalt. Vi er inde i en dårlig periode, men jeg har en god fornemmelse i forhold til Porto-kampen, siger Ancelotti.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.