Caroline Wozniacki slider amerikaner op i Luxembourg

Danskeren vandt og var aldrig i problemer mod Madison Brengle i Luxembourg Open efter søndagens WTA-sejr.

TENNIS-WTA-HKG, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Anthony Wallace

TENNIS-WTA-HKG, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Anthony Wallace

Caroline Wozniacki har turbo på sin tenniskarriere i øjeblikket.

Søndag vandt danskeren WTA-turneringen Hong Kong Open, og efter en flyvetur til Europa var Wozniacki allerede i spil igen tirsdag eftermiddag.

Her ramlede Caroline Wozniacki ind i amerikanske Madison Brengle i første runde i Luxembourg Open, og det var ingen sag for formstærke Wozniacki.

Den 26-årige dansker vandt uden problemer kampen 6-2, 6-2, og i anden runde møder Wozniacki vinderen af opgøret mellem tyske Sabine Lisicki og Viktorija Golubic fra Schweiz.

Caroline Wozniacki og Madison Brengle, der er nummer 73 i verden, havde før opgøret mødt hinanden en enkelt gang, og her vandt Wozniacki også sikkert. Det skete med en sejr på 6-0, 6-1 i Miami i fjor.

Måske skulle andenseedede Caroline Wozniacki lige have rejsen fra Hong Kong ud af kroppen tirsdag. Hun skulle i hvert fald lige op i gear i første sæt.

For Wozniacki blev brudt i sit første serveparti og kom også bagud 0-2, før hun holdt sin serv og også brød tilbage til 2-2.

Så var formstærke Wozniacki også spillet varm, og hun øgede sikkert til 5-2, før den overbevisende dansker brød amerikaneren og tog første sæt 6-2.

Caroline Wozniacki holdt sin serv til 1-0 i andet sæt, og hun brød også til 2-0-føring i et opgør, hvor der stod Wozniacki på det hele.

Caroline Wozniacki er i den seneste tid avanceret fra nummer 74 til nummer 17 i verden, hvor det også er blevet til to turneringssejre, og klasseforskellen fortsatte da også.

Danskeren tog sit 11. parti i træk, da hun vandt sit serveparti og øgede til 5-0, før amerikaneren kortvarigt fik lov at komme til fadet.

Brengle kom på tavlen i sættet i sin egen serv og reducerede til 1-5, og det blev også 2-5 for Brengle, før danskeren brød og sikrede sig sejren.

Wozniacki har en gang tidligere vundet Luxembourg Open. Det skete i 2013.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.