Carpark North flytter koncert til anden dato

Skulle have spillet 3. april i Det Musiske Hus - nu bliver koncerten 23. maj

Carpark North flytter deres koncert i Det Musiske Hus til en ny dato.

Carpark North flytter deres koncert i Det Musiske Hus til en ny dato.

FREDERIKSHAVN:Carpark North-koncerten i Det Musiske Hus planlagt til torsdag 3. april bliver flyttet til fredag 23. maj, da bandet er blevet inviteret til at spille til Zulu Awards 3. april.

Carpark North udtaler om situationen:

- Der sker rigtig mange ting for tiden i vores karriere, og det er svært at få det hele til at passe sammen. Nogle gange falder ting uheldigt sammen. Og det er sket denne gang i Frederikshavn. Vi er virkelig kede af at måtte flytte koncerten. Men vi kan allerede nu meddele, at koncerten bliver flyttet til 23. maj. Og det gør, at det bliver premiere på vores sommershow. Så Frederikshavnerne får det største lysshow, vi nogensinde har spillet med indendørs.

Musikchef Kasper Bonde beklager på orkestrets og Det Musiske Hus’ vegne, men glæder sig samtidig over at koncerten afvikles indenfor samme periode, og at det så er blevet en fredag i stedet for en torsdag, da det helt sikkert vil give flere lyst til at komme til koncert med et af landets bedste live bands.

De, der har købt billet til koncerten 3. april, kan selvfølgelig bruge deres billet til den nye dato. Skulle man være forhindret i at flytte sin koncertoplevelse, kan man få billetprisen refunderet ekskl. ekspeditionsgebyret på 10 kr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.