Casper Christensen skal være far igen

Den populære skuespiller og komiker skal være far igen, skriver Ekstra Bladet. Det er hans hustru, Isabel Friis-Mikkelsens første barn.

Der bliver masser at se til i det nye år for Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen, der skal have deres første barn sammen.

Isabel Friis Mikkelsen, der er datter af modelmutter Jaqueline Friis-Mikkelsen og skuespilleren Jarl Friis-Mikkelsen, er nemlig gravid. Det afslører Casper Christensen overfor Ekstra Bladet.

- Ja, og vi glæder os helt vildt. Det sker i det nye år, men mere vil vi ikke sige. Andet end at jeg er stolt, siger komikeren til Ekstra Bladet.

Parret blev gift i september 2014, og har ikke lagt skjul på, at de på et tidspunkt gerne ville stifte familie sammen.

- Jeg er sgu klar til at få et barn. Nu har jeg jo lært lidt med de to børn, som jeg har i forvejen, fortalte Casper Christensen sidste år til Ekstra Bladet.

Komikeren, der er kendt fra blandt andet "Klovn" og "Langt fra Las Vegas", har i forvejen to børn fra sit ægteskab med Anette Toftgaard, som han var gift med fra 1996 til 2003. Senere havde han også et længere forhold til kollegaen Iben Hjejle.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst