Casper og Iben spiller sammen i ny Klovn-film

Casper Christensen har Iben Hjejle med på rollelisten i den nye "Klovn"-film, selvom de to er gået fra hinanden i virkeligheden.

Da den første "Klovn"-film kom ud i 2010, dannede seriens ene hovedperson, Casper Christensen både i virkeligheden og på film par med skuespillerinden Iben Hjejle. Men selvom de to i mellemtiden er gået fra hinanden og Casper Christensen er blevet gift med Isabell Friis-Mikkelsen, så vil Iben Hjejle alligevel være at finde i den nye "Klovn Forever", der har premiere til efteråret.

- Iben og jeg ser jo stadig hinanden meget, for selvom vi ikke har børn sammen, så bruger vi stadig tid sammen med hinandens børn. Det var sjovt og skønt at spille sammen med Iben igen, Og hun er god, siger Casper Christensen om sin ekskæreste.

Han erkender, at det ikke er alle ekskærester, der har det så fint med hinanden, som de har.

- Vi er måske lidt specielle. Iben har jo vidst, hvordan det er at leve sammen med mig, og jeg ved, hvordan hun er, og hun har jo accepteret "Klovn" hele vejen, så for hende var det ikke noget, hun skulle overbevises om, selvom vi er gået fra hinanden, siger han.

- Nej, tværtimod har hun sikkert nydt at komme forbi og give dig en ordentlig skideballe, tilføjer Frank Hvam med et smil.

Casper Christensen afslører, at parret i historien i "Klovn Forever" også er blevet skilt, og at der var tale om at Casper i filmen skulle have en kæreste, der er quadron - altså en fjerdedel afroamerikaner - nøjagtig ligesom Caspers kone, Isabell Friis Mikkelsen, er i virkeligheden.

Men at hun skulle spille med i filmen, har ikke været på tale.

- Hun er ikke så meget til det. Hun vil ikke spille, siger Casper Christensen, der ikke har vendt muligheden med sin hustru.

- Jeg har ikke spurgt, for jeg ved, hun ikke vil. 

"Klovn Forever" får premiere den 24. september.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.