Catherine Zeta-Jones er en dovenlars

Skuespillerinden Catherine Zeta-Jones indrømmer, at hun er alt for doven til at træne så ofte, som hun burde.

Catherine Zeta-Jones er en dovenlars

Zorro-skuespillerinden Catherine Zeta-Jones er så doven, når hun har fri, at hun sjældent får sprunget ned i træningscentret. Hun er lykkelig for roller, der giver hende automatisk motion.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Zeta-Jones har det derfor fantastisk med sin rolle i filmen "Rock of Ages", hvor hun skal danse i musical-delen. Så snart hun ikke er i arbejde, slækker hun på træningen.

- Jeg har ikke danset i lang tid. Nu træner jeg, og jeg har en ballet-stang i mit fitnesscenter. Hver gang jeg danser rigtigt, tænker jeg; "Hvorfor gør jeg det ikke hele tiden?", fortæller skuespillerinden til magasinet S.

Allerede nu kan Zeta-Jones mærke, at rollen i musicalfilmen giver hende en bedre krop.

- Jeg bliver så doven, så arbejdet i filmen kom som lidt af et chok for mit system. Efter et stykke tid tænkte jeg: "Ok, jeg kan huske de lægmuskler, jeg kan huske de her spændte muskler". Min krop kom tilbage og det kom til at fungere fantastisk, fortæller Zeta-Jones.

Den 42-årige skuespillerinde, der er gift med Michael Douglas, afslører samtidig, at hun var ellevild over at få lov til at arbejde med Tom Cruise i filmen.

- Han er fantastisk. Men det overrasker mig ikke. Tom spiller hvilken som helst rolle helt fantastisk, og det kan ses i hans film. Det er derfor, han er Tom Cruise. Men især i denne film er han fantastisk, konstaterer Zeta-Jones.

/ritzau/