Cavendish spurter først i mål på andendagen ved Panne

Sprinteren Mark Cavendish tager anden etape af cykelløbet Tre dage ved Panne.

Cavendish spurter først i mål på andendagen ved Panne

Efter at have måttet se en godt kørende Peter Sagan tage sejren på første etape af cykelløbet Tre dage ved Panne formåede Mark Cavendish fra Omega Pharma-Lotto onsdag at kæmpe sig først over stregen i endnu en spurtafslutning.

Hele 204,2 kilometer ventede rytterne på etapen, men på trods af en iskold vind var det et forholdsvist samlet felt, der skulle kæmpe om etapesejren.

Og her var supersprinteren Cavendish klart den bedste på dagen efter at have ligget godt med fremme på de sidste kilometer.

- Jeg ventede så længe som muligt med at slå til, for vi fik vinden direkte imod os, og jeg ville ikke brænde krudtet af for tidligt, men et øjeblik var jeg bange for at blive klemt inde. Heldigvis gik det godt, siger Cavendish efter løbet.

Italieneren Elia Viviani tog andenpladsen foran landsmanden Francesco Chicchi, der kom ind som nummer tre.

Peter Sagan fra Cannondale, der imponerede på åbningsetapen, var ikke med blandt de forreste onsdag, idet han faldt fra feltet med seks kilometer igen. Dermed mister han også førertrøjen.

Den overtages af Arnaud Démare fra FDJ.

Tre dage ved Panne afsluttes med to etaper torsdag. Først gælder det 110 kilometer, hvorefter rytterne skal ud på 15 kilometer enkeltstart.

Med dagens sejr er Mark Cavendish ligesom Peter Sagan noteret for syv sejre i denne sæson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.