Cd fra Ranum skal knække kræft

Udviklingshæmmede fra "Kollektivet" i Ranum udgiver cd, der skal tjene penge hjem til Knæk Cancer-kampagne. Den landsdækkende kampagne mod den frygtede sygdom kører i uge 43

Lasse Damsgaard
Sådan ser cd’en ud. Den kan bestilles ved at kontakte ”Kollektivet” i Ranum. Privatfoto
Ranum 3. oktober 2016 14:50

RANUM: En flok udviklingshæmmede fra Ranum har sat sig for at knække den frygtede kræft via musik.

Derfor har orkestret "Stjernedrys, som består af otte unge udviklingshæmmede og to medarbejdere fra "Kollektivet" i Ranum, netop udgivet en cd, der skal sælges og derved tjene penge ind til den landsdækkende Knæk Cancer-kampagne, der hvert år finder sted i uge 43.

Overskuddet fra salget af cd’en går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

- Som vi synes i vores sang: Husk at mange bække små, gør en stor å, siger Kaare Maul, der er ansat i bofællesskabet, og er den ene af de to medarbejdere, som er med i "Stjernedrys".

- Musik er en væsentlig del af vores dagligdag. Vi spiller kun egne numre, ofte med udgangspunkt i de unges idéer og tanker, fortæller Kaare Maul.

- Baggrunden for "Knæk Cancer" er således, at vi alle her i orkestret kender nogen, der er eller har været ramt af kræft. Vi har således for nylig mistet en medarbejder til den frygtelige sygdom, ligesom en anden medarbejder netop har været syg af kræft, men heldigvis er blevet erklæret rask.

- Der er også familiemedlemmer, der har været ramt af kræft, og det er noget, der sætter tankerne i gang og derfor besluttede vi at skrive en sang, der i det mindste kunne samle penge ind til kampen mod kræften, siger Kaare Maul.

Cd’en er indspillet i et professionelt studie "Marco Sound" som velvilligt har doneret både studietid og lydtekniker.

Den koster 50 kroner og kan købes i Kollektivet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...