Cecilie Uttrup kører sig på sjettepladsen i kvindernes Giro

Danske Cecilie Uttrup holder sig til i toppen af klassementet i etapeløbet Giro Rosa.

Cecilie Uttrup Ludwig vandt for nylig sit tredje danske mesterskab i enkeltstart på stribe. Foto: Marit Hommedal/Ritzau Scanpix
Cykelsport 11. juli 2018 19:39

Mens mange cykelinteresserede øjne er rettet mod Frankrig og Tour de France, leverer danske Cecilie Uttrup Ludwig gode resultater i Italien.

Onsdag kørte den danske cykelrytter fra holdet Cervelo-Bigla i mål som nummer ti på sjette etape af Giro Rosa, der er kvindernes Giro d'Italia.

Uttrup var 35 sekunder efter Amanda Spratt (Mitchelton-Scott), som vandt onsdagens 114,1 kilometer lange etape og fører det samlede klassement.

Her ligger Uttrup på sjettepladsen efter onsdagens præstation. Danskeren er et minut og seks sekunder fra førstepladsen.

22-årige Uttrup var også med i det italienske etapeløb i 2017, hvor det blev til en samlet 16.-plads. Hun vandt samtidig løbets ungdomskonkurrence.

Rytterne kører ti etaper i kvindernes Giro d'Italia. Torsdag går det løs med en enkeltstart på 15 kilometer. Det er anden tidskørsel i løbet, som blev åbnet med en holdtidskørsel, hvor Uttrup og co. tog fjerdepladsen.

Cecilie Uttrup vandt for nylig DM i enkeltstart for tredje år i træk.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...