Celtic-manager frygter Barcelona-røvfuld i CL

Barcelona vil formentlig være opsat på revanche, når spanierne vender tilbage til Celtic Park tirsdag.

30. september 2013 10:17 - Opdateret 30. september 2013 10:18

Celtic-manager frygter Barcelona-røvfuld i CL

Barcelona har en plet, der skal vaskes væk, når de spanske fodboldmestre tirsdag kommer på besøg på Celtic Park i Glasgow.

Pletten er det 1-2-nederlag, som klubben led til upåagtede Celtic i november sidste år, hvor Victor Wanyama og Tony Watt sikrede skotterne en overraskende 2-1-sejr.

Celtic-manager Neil Lennon er derfor forberedt på et udehold, der vil være opsat på at sætte styrkeforholdet godt og grundigt på plads.

- Jeg har helt sikkert en røvfuld til os i tankerne. De kommer for at gøre det godt igen, så det er jeg meget opmærksom på.

- Vi har ikke noget pres og skal bare ud at nyde kampen. Men jeg vil ikke have, at vi får store klø, så det går ud over vores selvtillid, siger Lennon.

Han sætter sin lid til, at målmand Fraser Forster igen spiller en brandkamp og gør forehavendet svært for de spanske boldkunstnere.

- Han bliver vigtig. Han lavede et par store redninger sidste år, blandt andet da han snuppede bolden fra Messi, siger manageren.

Lennon og Celtic er en lille smule hjulpet af, at netop Lionel Messi ikke er med i flyet til Skotland.

Argentineren blev udskiftet med en skade i weekendens kamp mod Almeria.

Til gengæld er Celtic i en lidt dårligere forfatning end sidste sæson efter salgene af Gary Cooper, Kelvin Wilson og Victor Wanyama.

/ritzau/AFP

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...