Cementen snart klar

Foreninger i Als kan snart tage lagerhal i brug

Der er kommet tag på, og arbejdet med at lave sidebeklædningerne er gået i gang, så de tre foreninger i Als kan om kort tid tage den ca. 600 kvadratmeter store fælleshal i brug. Foto: Ejlif Rasmussen <i>Ejlif Rasmussen</i>

Der er kommet tag på, og arbejdet med at lave sidebeklædningerne er gået i gang, så de tre foreninger i Als kan om kort tid tage den ca. 600 kvadratmeter store fælleshal i brug. Foto: Ejlif Rasmussen Ejlif Rasmussen

ALS:I løbet af nogle uger kan tre foreninger i Als, borgerforeningen, boldklubben og spejderne, der i fællesskab opfører en lagerhal, tage den i brug.

Der er lagt tag på, og man er gået i gang med sidebeklædningen og opsætning af skillevægge.

Med færdiggørelse af huset kan arbejdsgruppen, der har stået for projektet, nedlægge sig selv.

Gruppen består af Karl Hansen og Ib Laursen fra Als Spejderne, Vivi Nielsen og Henrik Sloth fra Boldklubben Viking og Nina F. Larsen fra Borgerforeningen.

- Det var en stor økonomisk mundfuld for de tre små foreninger at skulle klare finansieringen af byggeriet, så på ekstraordinære generalforsamlinger i foråret besluttede foreningernes medlemmer at give grønt lys for at optage et lån. Mariagerfjord Kommune var villige til at yde et sådant, siger Nina Frank Larsen.

Den ny hal, der i daglig tale har fået navnet ”Cementen”, træder i stedet for det forhenværende cementstøberi, der i mange år fungerede som opbevaringssted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.