Løkken

Centerbygning frem i lyset

Cen­ter­byg­nin­gen kom­mer til at be­stå af fire run­de byg­nin­ger, hvor­af den stør­ste skal in­de­hol­de ba­de­lan­det.

Cen­ter­byg­nin­gen kom­mer til at be­stå af fire run­de byg­nin­ger, hvor­af den stør­ste skal in­de­hol­de ba­de­lan­det.

LØKKEN:Centerbygningen til den kommende feriebebyggelse ”Nordenlys” på Bikubearealet i Løkken bliver bygget. Det ligger bygherren meget på sinde, at folk stoler på det løfte. Derfor var det ikke så heldigt, at den nye hjemmeside for ferieprojektet, som omtalt i Nordjyske Stiftstidende tirsdag, var forsynet med tegninger uden centerbygningen, erkender bygherre, sKn-gruppen. - Vi har bedt vores webredaktør om at sætte andre tegninger på, fortæller Anni Matthiesen fra sKn-gruppen. Centerbygningen kommer blandt andet til at indeholde et stort badeland. - Og lige så snart hus nr. 100 er solgt, vil man påbegynde badelandet, lover Anni Matthiesen. - Som man kan se på vedlagte kort, vil centerbygningen blive placeret til højre, når man kører ind på området. Badelandet og de øvrige faciliteter vil ikke kun blive til glæde for beboerne i ferieboligerne, men vil også kunne benyttes af udefrakommende gæster. De første feriehuse vises frem og sælges i pinsen.

Forsiden