Centerchef stopper

Mille Toft Schou har fået arbejde tættere på sin bopæl

Mille Toft Schou stopper som centerchef i Friis 27. marts, så shoppingcentret er allerede i gang med at lede efter hendes afløser. <i>Lars Pauli</i>

Mille Toft Schou stopper som centerchef i Friis 27. marts, så shoppingcentret er allerede i gang med at lede efter hendes afløser. Lars Pauli

AALBORG:Selvom hun har været med siden åbningen af shoppingcentret i 2010 har centerchef i Friis, Mille Toft Schou, valgt at stoppe for at søge andre græsgange.

- Jeg har fået et job, som ligger tættere på mit hjem og min familie i Hornslet ved Aarhus, forklarer hun.

Mille Toft Schou skal være markedsføringschef i Skoringen, og jobbet som centerchef i Friis er derfor netop blevet opslået som ledigt.

- Der er brug for en, som vil fortsætte den strategi, vi har lagt. For sidste år lykkedes det os faktisk at skabe en vis fremgang, selvom der stadig er en del tomme lokaler. Så det bør selvfølgelig også være noget af, det der skal være fokus på i fremtiden, siger Mille Toft Schou.

Pt. er der hver dag masser af mennesker i shoppingcentret. Både fordi det er vinterferie, men også fordi Friis har inviteret Enochs Cirkus til at give to daglige forestillinger.

- Vi har hele tiden haft et højt aktivitetsniveau. Men det tror jeg også er nødvendigt, hvis vi skal formå at holde os flyvende tiltrække nye kunder. For i dag handler meget af det også om at skabe gode netværk, tilføjer Mille Toft Schou.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.