Champagnedrengen skal i fængsel

En 23-årig tv-kendis er idømt to et halvt års fængsel for adskillige tilfælde af svindel.

Retten i Glostrup har onsdag idømt en 23-årig mand fængsel i to år og seks måneder for blandt andet bedrageri, mandatsvig og dokumentfalsk.

Mads Dinesen, der er kendt som Champagnedrengen fra TV3-programmet "Kræsne købere", er desuden frakendt retten til at køre bil i 10 år, skriver bt.dk.

Mads Dinesen var sigtet for 37 forhold, der omfatter blandt andet dokumentfalsk, mandatsvig, bedrageri, besiddelse af stoffer, spirituskørsel og kørsel uden kørekort.

Ifølge bt.dk har han erkendt langt størstedelen af forholdene, og sagen er derfor kørt som en tilståelsessag. Derfor har han ikke været tiltalt.

Den unge erhvervsfantast blev anholdt i februar sammen med en 33-årig mand på baggrund af mistanke om svindel for 30 millioner kroner. Den 33-årige skal for retten i Københavns Byret senere på måneden, skriver bt.dk.

Ved hjælp af falske årsopgørelser, falske lønsedler, falske navne og andre krumspring er det ifølge bt.dk lykkedes de to kumpaner at svindle sig til eksempelvis luksusbiler, hårde hvidevarer og kontante pengebeløb.

Mads Dinesen brugte også falske lønsedler til at dokumentere over for TV3, at han var rig nok til at deltage i programmet "Kræsne købere", der handlede om velhavende potentielle huskøbere.

I retten har Dinesen forklaret, at svindlen begyndte, efter at han havde været ejer af den københavnske natklub Nasa.

Han kunne ikke betale sine huslejer og indgik derfor et svindlersamarbejde med den 33-årige medsigtede. Dermed kunne han opretholde sin dyre livsstil med champagne og stoffer i lange baner.

Mads Dinesen har erkendt alle forhold undtagen to tilfælde af bedrageri, et tilfælde af kørsel uden for frakendelsestiden, og så husker han ikke at have slået ud efter en politibetjent under en af sine vilde byture.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.