Channing Tatum populær blandt kolleger

Skuespilleren gjorde så fin figur ved indspilningen af "Magic Mike", at hans medstjerner håber på mere.

Channing Tatum populær blandt kolleger

Det sker fra tid til anden, at en skuespiller kravler om bag ved kameraet og begynder at arbejde som instruktør også.

Og efter indsatsen i filmen "Magic Mike" håber flere af Channing Tatums medspillere, at han vil gøre netop dét, når nummer to skal indspilles.

- Han var allerede producer på etteren, så han kan sagtens styre optagelserne, siger hans medspiller Cody Horn, ifølge bloggeren Perez Hilton.

Cody Horn var meget imponeret af, hvordan den 32-årige Tatum skabte rammerne for optagelserne.

- Han gjorde det bare så godt. Det var sjovt, fredeligt og professionelt at komme på arbejde hver dag, siger Cody Horn om at arbejde under Tatum.

Selv er hovedrolleindehaveren i "Magic Mike" ikke afvisende over for at tage instruktør-kasketten på, når nummer to skal indspilles. Men han vil foretrække at gøre det sammen med Reid Carolin, som instruerede etteren, fremfor alene.

- Vi har lyst til at give det en chance sammen. Det føles som om, vi næsten fik lavet en indie-film med etteren, og vi har begge lyst til at hæve indsatsen og gøre toeren endnu vildere, siger Tatum.

Desværre er Cody Horn, som spiller Tatums kvindelige modstykke i filmen, ikke garanteret en rolle, når toeren skal indspilles.

Der går nemlig rygter om, at den næste film skal portrættere Tatums karakter, i tiden før han møder Horn og altså være et tilbageblik til en tid, hvor hun endnu ikke har en rolle.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.