Charmebøffen takker af efter countrykrydret cha-cha-cha

Kvartfinalen i dettes års Vild med dans står for døren, men desværre blev et par ikke lukket ind.

Vild med Dans sæson program 9 Foto: Scanpix/Martin Sylvest

Vild med Dans sæson program 9 Foto: Scanpix/Martin Sylvest

Fredag aften bød Vild med dans til halbal i bedste amerikansk hillbilly-stil, hvor parrene dansede rundt på gulvet til tonerne af blandt andre Dolly Parton og Shania Twain i både country-marathondans og den kvikke jive.

Aftenens dans blev dog den sidste for skuespilleren Mathias Käki og danserinden Mille Funk.

De stod var nemlig tilbage med færrest stemmer efter omdansen mod skuespillerinden Mille Dinesen og hendes partner Mads Vad, hvor begge par måtte kæmpe til det sidste for at få en plads i næste uges kvartfinale.

Nu er fem par blevet til fire efter en aften, hvor der først blev slået et par pointrekorder, og årets første maratondans løb af stablen.

I maratondansen skulle alle fem par på gulvet samtidig. Her blev de prikket ud én efter én, indtil skuespillerinden Mille Dinesen og partner Mads Vad stod tilbage som vindere. Men førstepladsen i marathondansen var ikke nok til at holde Mille Dinesen og Mads Vad fri fra deres første omdans.

Endnu engang lagde bokseren Sarah Mahfoud og hendes partner Morten Kjeldgaard sig i front med fire 9-taller fra dommerne, hvilket, sammen med seernes stemmer, sikrede dem en plads videre til næste fredags kvartfinale.

Danser Morten Kjeldgaard kunne også sætte endnu et flueben ved sit Vild med dans-eventyr efter aftenens sejr. For det er nemlig tredje år i træk, at han har danset sig ind i top fire.

Han må dog komme til kort for danseren Mads Vad. Med aftenens dans kunne Vad skrive på CV'et, at han er nået til top fem hele ni gange, hvilket ingen anden professionel danser nogensinde har opnået i Vild med dans.

Næste fredag venter kvartfinalen, hvor de fire resterende par endnu engang skal ud på dansegulvet.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.