Dronninglund

Charmerende og velspillet revy

Glade og tilfredse tilskuere i Dronninglund Hallerne

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Heidi Vestergaard Pedersen og Mogens Rasmussen som motionister i nummeret ’Knud og Gerda’. Foto: Jørgen Ingvardsen

DRONNINGLUND:I programmet til årets revy i Dronninglund skriver instruktøren, Mads Thomsen, at han håber, der i revyen er noget for enhver smag. Det var der, kan man konstatere, efter at revyen med stor succes spillede i Dronninglund Hallerne fredag og lørdag med mange glade og tilfredse tilskuere. De fik alt det, de kom efter. Masser af grin og kærlige drillerier, men også numre til eftertanke.

Årets revy var helt i top, og det er, som om revyen bliver bedre og bedre for hvert år. Skuespillerne bliver mere og mere sikre på scenen, og det ser faktisk ud som om, de nyder at stå der.

Ingen revy uden Inger Støjberg, så hun var naturligvis også med. Et udmærket nummer, men det var helt klart numrene med det lokale tilsnit, der gjorde sig bedst, og som der blev grinet mest af. Dem var der heldigvis mange af, og alt i alt må revyen betegnes som særdeles vellykket. Der var fart over feltet og stor musikalitet, idérigdom og charme. Skuespillerne gjorde det godt, og de blev fortrinligt bakket godt op af et velspillende revyorkester. Man glæder sig allerede til næste års revy.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst