Chefskifte på fiskeindustri

Den karismatiske skaber af en af markedets største makrelkonservesfabrikker, Christian Vanggaard (82), A/S Sæby Fiske-Industri, trækker sig med udgangen af i år tilbage som administrerende direktør i virksomheden og fortsætter som seniorkonsulent på nedsat tid.

Hanne Albæk
Christian vanggaard slipper ikke sit livsværk helt. Som fremtidig seniorkonsulent vil han stadig være på sit kontor nogle timer hver uge. Arkivfoto
Fiskeindustri 1. september 2009 10:12

SÆBY: Den beslutning har Christian Vanggaard truffet i forbindelse med sit 60 års jubilæum som administrerende direktør i virksomheden i dag, tirsdag 1. september. Som ny administrerende direktør fra 1. januar 2010, er udpeget Pia Vanggaard, der er datter af den afgående direktør. Pia Vanggaard har været ansat i virksomheden siden 1991 og siden 2003 som fabriksdirektør. Christian Vanggaard har gennem sine 60 år i virksomheden bygget den op fra ydmyge forhold på havnen i Sæby til den nuværende fabrik i industriområdet i udkanten af Sæby. Fabrikken omfatter 70.000 kvadratmeter under tag og 130 fuldtidsbeskæftigede. Omsætningen af makrelkonserves fra Sæby Fiske-Industri var sidste år på 350 mio. kr. Væsentlige kunder er store danske, tyske og engelske supermarkedskæder, så som Dansk Supermarked. Lidl, Aldi, Edeka, Princes og Tesco.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...