Chelsea henter billig forsvarer i Nantes

Chelsea må lære at elske forsvareren Papy Djilobodji, efter at klubben fik afvist andre bud ifølge medier.

Chelseas manager, Jose Mourinho, har ikke lagt skjul på, at han ønskede at forstærke forsvaret i London-klubben.

Få timer før transfervinduet i England lukker, bekræfter Nantes og Chelsea så, at Chelsea henter den 26-årige forsvarer Papy Djilobodji i franske Nantes.

Papy Djilobodji er landsholdsspiller i Senegal, og han havde et år tilbage af sin kontrakt med Nantes, hvorfor han ifølge den franske sportsavis L'Equipe blot koster Chelsea beskedne 22 millioner kroner.

Spilleren selv glæder sig da også til pludselig at skifte Nantes ud med Chelsea på transfervinduets sidste dag.

- Jeg er meget glad for at skifte til en stor klub som Chelsea, og jeg vil gøre mit bedste for, at holdet vinder titler. Jeg vil gerne takke klubben for at give mig chancen, siger Djilobodji ifølge AFP.

Meget tyder da også på, at senegaleseren har fået en chance, der kom ind fra højre. Chelsea har igennem længere tid været rygtet stærkt interesseret i Evertons unge forsvarer John Stones. Ifølge AFP er det dog ikke lykkedes Chelsea at komme med et bud, der fik Everton til at sælge.

Ligeledes rapporter Skysports tirsdag aften, at franske Paris Saint Germain to gange tirsdag har afvist Chelseas bud på forsvarsspilleren Marquinhos.

Djilobodji er Chelseas femte nye spiller i truppen siden sidste sæson. Tidligere på sommeren har Chelsea hentet Pedro, Asmir Begovic, Baba Rahman og Radamel Falcao.

Djilobodji har spillet fast i Nantes, siden han kom til klubben i 2010, og han var med til at sikre Nantes oprykning til den bedste franske række i 2013.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst