Chelsea-manager forsøger at komme fans i møde

Manager Rafael Benitez bløder op i den kritik af Chelseas fans og ledelse, han kom med efter onsdagens kamp.

Chelsea-manager forsøger at komme fans i møde

Chelseas manager, Rafael Benitez, nedtoner sine hårde ord mod klubbens tilhængere, efter at han tidligere på ugen kom med kritik af både klubbens fans og ledelse.

- Det, jeg sagde, var, at vi har 11 kampe tilbage, 33 point at spille for. Vi må holde sammen og stå bag holdet, siger Benitez på fredagens pressekonference ifølge AFP.

- Budskabet er klart. Jeg har ingen problemer med bestyrelsen, Michael Emenalo (klubbens tekniske direktør), Roman Abramovich eller spillerne.

- Jeg vil gerne have en fantastisk atmosfære, som kan støtte holdet, og det vil jeg blive meget glad for, siger spanieren.

Det er lidt andre toner end dem, Benitez kom med efter onsdagens 2-0-sejr i FA Cuppen ude over Middlesbrough, hvor han meddelte, at han forlader storklubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

På grund af sin fortid som manager for Liverpool, hvor Benitez kom med nogle mindre flatterende udtalelser om Chelsea, var spanieren fra sin første kamp genstand for utilfredshed blandt klubbens fans.

- Jeg er skuffet over visse fans. De skal støtte holdet i stedet for at spilde tiden med at lave bannere, lød det fra manageren efter sejren over Middlesbrough.

Det var med reference til nogle mindre pæne bannere rettet mod Benitez. Spanieren overtog managersædet i november, da klubben fyrede Roberto Di Matteo.

Spanieren rettede onsdag også en kritik mod klubben, fordi den kun gav ham en aftale af kort varighed.

- De gav mig en titel som midlertidig manager, hvilket var en stor fejl. Jeg er manageren, og jeg vil lede denne klub. Fansene hjælper os ikke, sagde Benitez.

Chelsea møder lørdag på hjemmebane West Bromwich i Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.