Chelsea slår Burnley ude og haler ind på top-4

Chelsea øjner CL-plads, mens Southampton med 0-0 ude mod Leicester stadig hænger fast i bunden af ligaen.

Antonio Conte kunne være tilfreds, da Chelsea torsdag aften hentede tre point med udesejr over Burnley i Premier League. Foto: Reuters/Andrew Yates

Antonio Conte kunne være tilfreds, da Chelsea torsdag aften hentede tre point med udesejr over Burnley i Premier League. Foto: Reuters/Andrew Yates

Chelsea har næsten været dømt ude af top-4-striden i Premier League, men torsdag skabte mesterholdet grobund for håb.

Chelsea vandt ude 2-1 over Burnley, og dermed nåede gæsterne op på 63 point.

Det er blot fem point færre end Tottenham har på fjerdepladsen, som giver en billet til gruppespillet i næste sæsons Champions League.

Der resterer fire runder i den bedste engelske række.

Chelsea fik en hjælpende fod, da Burnleys Kevin Long efter 20 minutter af kampen var uheldig at score et selvmål og dermed bringe Chelsea foran 1-0.

Efter lidt over en time tog Burnleys Johann Gudmundsson chancen og afsluttede fra distancen, og Ashley Barnes rettede bolden af, så Thibaut Courtois var chanceløs i Chelsea-målet.

Udligningen til 1-1 fik dog kun lov at leve i fem minutter, da Victor Moses relativt nemt fik lov at kanonere bolden i mål til 2-1.

Der var næsten fuld spilletid til Pierre-Emile Højbjerg, da Southampton var på besøg hos Leicester, der var uden en skadet Kasper Schmeichel.

Opgøret endte uden scoringer, og Højbjerg lod sig udskifte i kampens 88. minut.

Kasper Schmeichel måtte sidde over i opgøret, da han blev skadet mod Burnley for nylig. Den 31-årige danske landsholdsmålmand måtte forlade banen fire minutter før tid mod Burnley.

Kasper Schmeichel har smerter i den ene ankel, og han var ikke i stand til at træne med hos Leicester i dagene op til mødet med Southampton.

0-0-opgøret mellem Leicester og Southampton betyder, at Southampton med fire kampe igen har fire point op til Swansea over nedrykningsstregen.

Swansea har spillet en kamp færre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.