Chelsea smadrer Leeds efter stærk anden halvleg

Chelsea var bagud 0-1 ved pausen, men vandt 5-1 ude over Leeds og er klar til semifinalen i Liga Cuppen.

Chelsea smadrer Leeds efter stærk anden halvleg

Efter at have tabt VM-finalen i søndags til brasilianske Corinthians var Chelsea onsdag aften tilbage på vindersporet, da London-holdet med en 5-1-udesejr over Leeds spillede sig videre til semifinalen i Liga Cuppen.

Leeds, der frister en tilværelse i Englands næstbedste række, gik faktisk til pause foran 1-0, selvom Chelseas gæster havde klart de fleste og bedste chancer. Men især Jamie Ashdown i Leeds-målet forhindrede en Chelsea-scoring i første halvleg.

Chelsea stillede op med et ganske slagkraftigt hold og gik ikke i panik, hvilket var godt nyt for klubbens pressede manager, Rafael Benitez.

Jamie Ashdown svigtede uheldigvis for hjemmeholdet kort efter pausen, da et noget harmløst Juan Mata-skud fik lov til at gå i mål til 1-1.

Midtvejs i anden halvleg gik det helt galt for Leeds, da Chelsea scorede to gange inden for to minutter. Branislav Ivanovic scorede til 2-1, mens Victor Moses gjorde det til 3-1, og så var den kamp reelt afgjort.

Eden Hazard og Fernando Torres scorede til henholdsvis 4-1 og 5-1 i slutfasen.

De øvrige klubber, der er kommet frem til semifinalen, er Aston Villa og Michael Laudrups Swansea-hold fra Premier League samt Bradford fra Englands fjerdebedste række.

Bradford slog sensationelt Arsenal ud i kvartfinalen efter straffesparkskonkurrence.

Vinderen af den lille pokalturnering - FA Cuppen er den største - får en billet til næste sæsons Europa League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.