Chers eks-mand driller hende fra graven

Sangerinden Cher mener, at hendes afdøde eksmand stadig laver spilopper med hende.

30. september 2013 15:11 - Opdateret 30. september 2013 15:12

Chers eks-mand driller hende fra graven

Selvom det er 15 år siden, at Sonny Bono omkom i en skiulykke, mener hans ekskone, sangerinden Cher, at han laver numre med hende fra den anden side.

Det skriver Female First.

Da Chers fans havde mulighed for at stille hende spørgsmål på hjemmesiden reddit.com, blev hun spurgt om, hvorvidt hun er bange for spøgelser.

- På ingen måde. Jeg elsker spøgelser. Jeg tror faktisk, at Sonny tænder lyset. Jeg har en smuk lysekrone, som han tænder, når der ikke er noget strøm. Jeg elsker spøgelser. Jeg foretrækker spøgelser frem for mennesker, skrev hun tilbage.

Popdivaen afviste ved samme lejlighed, at hun hader sin rival Madonna.

- Nej, det gør jeg faktisk ikke. Jeg har aldrig hadet hende. Jeg syntes bare, at hun var en kælling. Faktisk har jeg ret meget respekt for hende, skrev Cher og tilføjede:

- Jeg tror faktisk, at Madonna måske er en af de mest fantastiske artister, jeg nogensinde har kendt. Jeg bryder mig ikke om alting, hun gør, men hun rider altid på den nyeste bølge. Hun kan altid se trends før alle andre, og laver fantastiske videoer. Så ud over at sige "Hvad fanden" til hendes seneste album, så har jeg det fint med det, skrev hun.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...