Chikanesag: Politiet stopper efterforskning

Intet tyder på at der er begået noget strafbart

Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:Nordjyllands Politi har indstillet efterforskningen af en sag, hvor en 40-årig mand har anklaget Tulle Krøyer fra Mariager for falsk anmeldelse.

Senioranklager Jette Rubien fra Nordjyllands Politi siger, at man har indstillet efterforskningen, fordi der ikke er nogen rimelig formodning om, at Tulle Krøyer har begået noget strafbart.

Sagen var en udløber af sidste sommers hærværk og chikane mod Tulle Krøyer, hendes samleverske og parrets to små børn. De modtog hadebreve i postkassen og fik smidt affald ind i deres have i Mariager.

Politiet fandt i november i fjor frem til en mand, som Tulle Krøyer efterfølgende udpegede som ham, der havde huseret i hendes have en sen aftentime. Den 40-årige mand blev anholdt af Nordjyllands Politi og sigtet for at stå chikanen, men efter flere måneders efterforskning droppede politiet sigtelserne på grund af manglende beviser.

Siden anmeldte den 40-årige mand Tulle Krøyer for falsk anmeldelse. Denne efterforskning er der altså nu sat punktum for. lob

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.